2020-12-19

Фотовиставка «Погляд крізь роки»

Фотовиставка «Погляд крізь роки»

Національна спілка фотохудожників України відзначає свій ювілей - 30 років! Приємно, що такий ювілей майже співпадає з ювілеєм Української держави, навіть трохи випереджаючи цю значну дату. Саме фотографія має вплив і бере участь в творенні держави. Збережені в архіві світлини мають історичне значення і входять в підручники. Репортажні фотографії змушують говорити правду політикам. Велич України, її становлення, її біль, втрати та її перемоги - все є у світлинах справжніх митців. У НСФХУ об'єдналися не просто фотографи, а люди творчі, відповідальні, професіонали, дослідники, філософи які люблять свою справу і передають свою любов наступним поколінням.

Отже, не багато й не мало 30 років! З нагоди ювілею, у новій сучасній галереї Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв України, НСФХУ започаткувала серію виставок до свого 30-річчя.

Презентація та відкриття відбудеться у середу, 23 грудня 2020 року о 15:00, у Арт-галереї Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв України за адресою вулиця Лаврська, 9, корпус 7, Київ, Україна. Інформація та контакти: +38 (044) 280-27-02 design@nakkkim.edu.ua

 

Вхід вільний на умовах дотримання карантинних обмежень!

Джерело: facebook.com

**********

Цікаве:

Головна сторінка сайту фотографа Максима Яковчука
Головна сторінка сайту https://max-yakovchuk.tumblr.com/
Фотограф Максим Яковчук у Facebook
Сайт Фотогрупи «Вколоті Фотографією»
Сайт Фотогруппи «Вколоті Фотографією» https://fotodrugs.tumblr.com/
Facebook-група «Вколоті Фотографією»
Facebook-сторінка фотогрупи «Вколоті Фотографією»
Facebook-сторінка Арт-об'єднання Kyivphotos-Hall 2012

Немає коментарів:

Дописати коментар