2020-09-23

Мультимедійний екопроект «Хто, як не Ви?»

До 3-го жовтня 2020 року в київській галереї Ornament Art Space проходить мультимедійний екопроект «Хто, як не Ви?»

Як повідомляє сайт chernozem.info, на вас чекає мультимедійна експозиція робіт сучасних українських митців, яка глибоко висвітлює головну тему проекту. Через фотографії, скульптури, відео, інсталяції та картини виставка має на меті підняти важливі питання та актуальні проблеми, які нас оточують щодня, але які ми часто відмовляємось бачити, відвертаючи погляд в інший бік.

Екологія – це про свідомість. Головна мета проєкту – підкреслити, що кожен здатен покращити наше Завтра вже Сьогодні, вже Зараз, і що від дій кожного на локальному рівні залежить глобальне майбутнє.

Проект ставить перед глядачем важливі запитання: Ким він є зовнішньому світові: другом чи ворогом? Що може зробити особисто для навколишнього світу?

Учасники: Євген Самученко, Юрій Мусатов, Валерій Лещинський, Діана Руденко, Оля Рондяк, Владислав Шульженко, Ярослав Валієв, Євген Заборовський, Катерина Нейдорф, Олексій Глазунов, Яна Глазунова, Олексій Бреус, Валерій Голейко, Костянтин Плетенецький, Ольга Решетняк, Юлія Карась, Євген Педін, проєкт NIMB, проєкт «Приречені».

Проєкт триватиме до 3-го жовтня 2020 року в галереї Ornament Art Space за адресою: Київ, вул. Василя Тютюнника, 53.

Юлія Букус, Максим Яковчук спеціально для фотогрупи «Вколоті Фотографією».

Текст: https://chernozem.info/
Фото і відео:
Максим Яковчук
Текст читає Юлія Букус
Відео в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=F__8-kQUGZc

Немає коментарів:

Дописати коментар