2011-12-09

На Майдані пройшла акція до Дня боротьби із корупцією


Антикорупційними цукерками частували сьогодні на Майдані Незалежності. У такий спосіб громадські активісти закликали українців відзначити День боротьби із корупцією.


Учасники акції також роздавали перехожим листівки із поясненням, що таке корупція та як їй протидіяти. Загалом, поширили понад чотири тисячі бюлетенів. У рейтингу корумпованості міжнародної організації "Transparency International", Україна у 2011 році опинилася на рекордно низькому 152-му місці, опустившись на 18 позицій за один рік.

Учасник акції: "Людей, які вирішили перейматися питаннями боротьби, ми вирішили пригощати ось такими цукерками. Цукерки непрості. Якщо їх розгорнути, то тут можна прочитати різноманітні побажання. От наприклад, тут дісталося таке: "Безкарність робить закони спочатку неефективними, а потім смішними". Це сказав пан Ноель. Ось таких побажань близько сотні".
Учасник акції: "Кожна людина повинна знати - її позиція має значення. І саме ми можемо зупинити корупцію - припинити давати хабарі, бути відповідальними перед самими собою і перед суспільством. І розуміти, що від наших корупційних дій страждає все суспільство". 



































Немає коментарів:

Дописати коментар